Interad SRL va ofera servicii de inchirieri masini la preturi atractive, in tara precum si in strainatate.

+40 720 831 965

Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact.

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS

Inchirieri masini - transport national si international

Am regandit ideea de transport persoane, oferind toate conditiile necesare unei calatorii de placere. Serviciile de inchirieri masini oferite de Interad SRL se ridica la cele mai inalte standarde. Astfel toate mijloacele de transport oferite de Interad sunt aranjate in cele mai mici amanunte.

  • «anterioara
  • 1
  • urmatoare»

MERCEDES S

MERCEDES S / Bucuresti

An fabricatie: 2008

Locuri: 5


incepand cu

2€ /kmMercedes E

Mercedes E / Bucuresti

An fabricatie: 2008

Locuri: 5


incepand cu

1€ /km  • «anterioara
  • 1
  • urmatoare»

business travel

Ne adresam atat turistilor cat si companiilor multinationale deoarece experienta si profesionalismul nostru va stau la dispozitie pentru a va oferi o vacanta de vis, a beneficia de cele mai bune conditii de cazare si transport

www.interad.ro


CIRCUITE ROMANIA

Circuitele pe care vi le propunem sunt organizate la cerere.

Inchirieri microbuze

Prin serviciul de inchirieri microbuze va oferim NON STOP van-uri si microbuze VIP unice in Romania conduse de soferi profesionisti, cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Inchirieri autocare

Prin serviciul de inchirieri autocare va punem la dispozitie autocare elegante NON STOP conduse de soferi profesionisti cu o tinuta si conduita exemplara pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Inchirieri masini

Prin serviciul de inchirieri masini va punem la dispozitie autoturisme cu sau fara sofer pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Transferuri

Prin serviciul transfer va stam la dispozitie NON STOP autoturisme, van-uri, microbuze si masini conduse de soferi profesionisti, pentru orice destiatie din Romania sau strainatate.